Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet ez, hogyan kezeljem?...

Mi lehet ez, hogyan kezeljem? Sípcsont-bokasérülés

Figyelt kérdés
Bmxezem, ami egy elég veszélyes sport. 3 nappal ezelőtt bmxezés közben beütöttem a jobb sípcsontom belső oldalát, a bokámtól nemsokkal fentebb a bicikli vázába. Egyből erős fájdalmat éreztem, ami lassan elmúlt, de a sérülés helyén egy nagy meleg dudor maradt vissza. Elég kemény, érzékeny, hogy ha hozzáérek. Ma suli után hazajöttem, amikor megláttam h a jobb bokám, a sérülés alatt fel van dagadva. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma, és hogy hogyan kezeljem? A válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. okt. 16. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi lehet ez, hogyan kezeljem? Sípcsont-bokasérülés?

Lehet,hogy furán hangzik, de lássa sebész, mert a gyógyulás elhúzódó lehet és maradandó nyomot hagy, például elszíneződés! Az orvos bármi kis dolgot mond, ne hagyd figyelmen kívül! Ezzel arra gondolok, ha azt mondaná, hogy kend hidratáló krémmel. Szóval fontos!

2013. okt. 19. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!