Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez mi lehet? Érdemes vele...

Oldfirehand95 kérdése:

Ez mi lehet? Érdemes vele elmenni orvoshoz?

Figyelt kérdés
Egy hete beütöttem a kezemet, egy másik ember arcába (fel kellett pofozni nagyon részeg volt, nem bírt lenyugodni). Rákövetkező nap a gyűrűsujjam középső ujjperce belilult, majd lett rajta egy ilyen izé. Olyan mintha a csonton lenne egy pattanás, a bőr alatt. Nem fáj, csak ha erősen megnyomom.
2013. okt. 13. 16:14
 1/3 anonim válasza:
Beütöttema kezemet, egy másik ember arcába :DD ezen most jót röhögtem. Egyik ismerősöm is beütötte a kezét és úgy néz ki mintha valami csontkinövése lenne, elment orvoshoz de azt modták neki hogy el fog múlni. ahhoz képest már egy hónapja ugyanolyan...
2013. okt. 13. 16:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen engem is valami csontkinövésre emlékeztet. Ja és a kezem külső részén van.
2013. okt. 13. 16:39
 3/3 anonim válasza:

Ha bőrelváltozás, a bőrgyógyásznak nem kéne elzavarnia. Nekem anno a tenyérgyököm környékén voltak pici kinövések, azt lefagyasztották, s kalap.

Ezen a beütöttem a kezemet a másik ember arcába dolgon jót nevettem én is. :D

2013. okt. 17. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!