Érdemes ezzel orvoshoz fordulni, valamint milyenhez?
Figyelt kérdés
pár hete megerőltettem a csukóm(pincérnő vagyok, sokat dolgoztam) és nagyon fájtak az ízületeim, kenegettem voltarennel és enyhült de nem múlt el teljesen. Már egy hete szabadságon vagyok, de még mindig érzékeny, ha rátámaszkodom a kezemre, vagy ha vmi nehezet emelnék. El fog ez múlni, vagy nézessem meg? Alapvetőn a csuklóm fáj a kézhátam felé. Milyen orvos tudja megnézni?2013. szept. 12. 22:10
1/4 anonim válasza:
Ortopédus..
Bár ha tudod mitől, ahogy írod, akkor fásli és pihentetés, meg persze kenegetheted.
Úgy gondolom orvos se tudna többet mondani.
Persze csak ha kizárt törés, repedés, ínszakadás...
2/4 anonim válasza:
Ortopédiára tartozik, de való igaz, hogy ő sem tud csodát tenni. A pihentetésen, fáslizáson, kenegetésen kívül elmehetsz még a reumatológiára, ott írnak fel kezeléseket, de ahhoz sok idő kell, hogy eljárkálj.
3/4 anonim válasza:
szedj Arthroxon ízületvédőt nekem eddig minden ízületi panaszomat helyrerakott...
persze orvoshoz sosem árt elmenni, háziorvos, ő meg majd továbbküld a megfelelő szakorvoshoz.
4/4 anonim válasza:
Előszőr háziorvoshoz menj, nekem rheumára adott beutalót, amikor inhüvelygyulladásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!