Hajhullás problémával kihez lehet fordulni? Többi lent.
Nem csak apától örökölhető a kopaszodás, főleg anyától van ez. Nekem is 21 évesen kezdett el nagyon hullani, de van egy bátyám, aki 14 évvel idősebb mint én, ő akkor már teljesen megkopaszodott...jó érzés volt látni, milyen leszek pár év múlva...
Bár anyukádon csak akkor látszik, hogy genetikailag hordozza ezt, ha elérte a változás korát.
Senkihez se fordulj, és lehetőleg ne használj semmiféle vackot, amit ajánlanak, mert csak ártani fogsz vele magadnak, és csak ideig-óráig oldod meg vele a problémát.
Viszont az endokrin rendszered teljesen hazavágod vele...sajnos jól tudom ezt:
39/F
Köszi a válaszokat, nem valami csodaszerre várok de azért valami vizsgálatra elmennék, hogy egmondják milyen eredetű a probléma, hallottam pl hogy összefüggésben lehet bölcsességfoggal ami nem is lenne esetemben hülyeség.
Anyukámtól vagy női felmenőmtől nem örökölhettem :D
Ha fogprobléma miatt van a hajhullás, akkor az foltos, itt ott kopaszodó.
A genetikai, férfias típusú kopaszodás a jellegzetesen fejtetőn kialakuló, ritkuló, persze észrevehető mindegy egyes hajszálon az erősödés, vagy gyengülés, változás.
A hajgyógyász csak jól lehúz pénzzel, és ugyanezt fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!