Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szédülök tudtok-e segíteni?

Caola kérdése:

Szédülök tudtok-e segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 178 cm és kb minden alkalommal mikor felállok beszédülök de ilyenkor látásom is homályossá válik már egy jó fél éve van ez. Dokihoz akarok ezzel elmenni csak előtte azért ha valakivel volt ilyen vagy tud valamit erről az leírhatná a tapasztalatait. Köszönöm!

#látás #szédülés #düledezés
2013. aug. 23. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod alacsony lehet talán. Én is sokat szédülök meg és kezdek el homályosan látni egy darabig ha felállok, de nekem szívpanasz miatt alacsony a vérnyomásom.
2013. aug. 23. 15:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy alacsony majd megnézem de köszi
2013. aug. 23. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig szédülök és homályosan látok, amikor felkelek. Habár nekem is szívbajom van.
2013. aug. 23. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, egyszer el is estem, annyira. Kiderült, hogy alacsony a vérnyomásom. Bár nekem az csak azért volt, mert nagyon keveset ittam. Most már többet iszom és azóta csak nagyon ritkán jelentkezik ez a dolog.
2013. aug. 23. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:
inni én se iszok sokat azt megpróbálom köszi
2013. aug. 23. 15:38
 6/7 anonim válasza:
ugyan ez van nekem is
2013. szept. 1. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomásom van, nekem is néha ilyesmi tüneteim vannak. Egyszer fél percre el is ájultam.
2013. okt. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!