Mennyire fáj a csonttörés? Te bőgtél, amikor eltört? És amikor a gipszbe rakják a törött végtagot, az nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 08:25
21/25 anonim válasza:
Viszont akinek eltörik bármilyen csontja is lesz-e soha az életbe nem lesz már olyan mint volt korábban és mindig fájni fog , érzékeny lesz állandóan.
23/25 Mayra válasza:
Én is ettől félek hogy nem lesz olyan. Kedden leestem a székről lábközépcsont törött 3 helyen darabosan. Aki teheti ne álljon székre inkább cipelje be a létrát.
24/25 anonim válasza:
Ujjtörésem volt, az alap ujjpercem haránt ívben eltört, és a kiugrott az izületből az ujjam.. Műteni kellett, 2 csavarral összecsavarozták a törést. Őszintén, a törés pillanatában nem fájt, le voltam sokkolva, hogy hogyan állt az ujjam.. (kb derékszögbe), nem is gondoltam volna rá hogy eltört. Majd a kórházban szembesítettek a ténnyel. A legjobban a helyrerakás fájt és a műtét után
25/25 anonim válasza:
2009 március közepén tört el a combnyakam, kb. ~ 5 km-t mászkáltam vele. Igaz, hogy fájt, de tudtam menni. Május 26-án, mikor bekerültem a traumatológiára (saját lábon) a sebészek egymást követve nézegettek, hogy ki az a hülye, aki ilyen töréssel saját lábán megy be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!