Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Meddig dagad,fàj, ez normális?

Meddig dagad,fàj, ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap eltört mind a két csont az alkalomban. Röntgenezték azt mondták hogy darabos törés helyrehùztàk szèpen. Azt mondták hogy ha elmozdul akkor meg kell műteni de nagyon szépen helyre tudták tenni.éjszaka bedagadt a gipsz alatt, elmentem ma gipszkontrollra, ott igazítottak rajta, mire hazaértünk erzsibadt a kis ujjam. visszamentünk az orvos azt mondta leveheti a gipszet de akkor biztos el fog mozdulni és műteni kell. Ìgy hazajöttünk nem csinàltak semmit. és szerintem megint dagadt mert érzem hogy körbe öleli a gipsz. ez normális dolog? egész nap fekszem szinte. a kezem hol egy párnám van hogy a hasamon. jó melegnek érzem. akinek volt ilyen az kérem segítsen hogy ez normális e. fájni fájdogál, mit tudok tenni hogy ne dagadjon tovább? Köszönõm a vàlaszokat.

#gipsz #dagadás #Alkar törês #Dagad gipsz alatt #Csonttörês
ma 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne mondd, hogy K-gipszet raktak rá... Gipszsín, amin a gézt akár magad is felvágod.

Hol rakják a k-gipszet???

ma 15:24
 2/9 A kérdező kommentje:
SBO Szekszàrd.
ma 15:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Mièrt? Ez probléma? Azt hittem a törést gipszwlni kell
ma 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj vissza, hátha ma kisebb hülye van ott. Pont ezért teszünk csak sínt (mi egy hétre) kezdetben.
ma 15:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ma voltam. Ès eszük àgàban sincs levenni. Hogy tudom enyhìteni a dagadàst? Van valami amit tehetek? Meddig hagyjam hogy ilyen legyen? Sosem volt törèsem. Tanàcstalan vagyok.
ma 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
kösd fel, ne lógasd, alváskor is a fejed fölött legyen a párnán
ma 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen :)
ma 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Bár nekem a lábam tört el, de nekem is dagadt elég sokáig. Miután levették a gipszet mert már összeforrt még utána is dagadt pár napig.

Amníg gyógyul, addig dagadni fog, ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos. Amit tehetsz, hogy nem lógatod, kösd fel a nyakadba.

És a helyedben én elmennék ha lehet egy másik kórházba, hogy ott is megnézzük biztos ami biztos.

ma 17:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Most hogy teljesen fent tartom kicsit jobb.
ma 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!