Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Normális, hogy még mindig fáj...

Normális, hogy még mindig fáj a törés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jan 10-én eltört a lábam, a lábfejem tetején az egyik csont. Kaptam fekvőgipszet amit múlthét szerdán cseréltek járógipszre.

Aznap már, tehát múlthét szerdán nem fájt a lábam. Sokat pihentettem, viszont a hétvége nagyon mozgalmas volt és kerekeres székben voltam, de nem tudtam eleget pihentetni a lábam, és felpócolni. Tegnap este óta megint elkezdett fájni a törés, nem mindig, csak akkor ha épp felkelek, mert hétfő óta kb egész nap fekszem vele. Viszont amikor felkelek, néha kicsit belenyilal. Félek, hogy mivel a hétvégén nem tudtam eleget pihentetni, esetleg rosszabbodott. Van mankóm is, és elvileg azzal már járhatnék és terhelhetném addig a lábam ameddig nem fáj, de nem merek vele menni, így továbbra is kerekesszékben vagyok.

Az orvosok amikor begipszelték azt mondták furán áll a törés és lehet műteni kell ha rosszul forr össze.

Normális, hogy lassan egy hete nem fájt, erre megint fáj? Nagyon megijedtem.

Akivel volt már hasonló az mesélne róla? Az biztos, hogy teljesen lila az egész lábfejem, párom szerint nem jobban mint a hétvégén de szerintem igen.

Természetesen ha nem javul visszamegyek a dokihoz.

jan. 22. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi volt annyira fontos a hétvégén, hogy emiatt kockáztattad a felépülésed?

Azt gondolom, szereztél magadnak plusz 2-4 hét gipszet; kezdhetsz mindent kb előlről.

jan. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!