Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Adistar 2-es futócipő (hyperli...

Adistar 2-es futócipő (hyperlinkek lent!) SZUPINÁLÓ lábra nagyjából elégséges védelmet nyújt? Enyhén kifelé dől a lábfejem a kisujj irányába, vagyis szupináló,de emellett mindig sarokra érkezem, akár gyenge 9 km/h, akár 11-12 km/h futásokról van szó!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez a kettő kicsit zavar:

"Neutral shoe with a touch of support (semi-stability shoe)."

Illetve:

High arch. (Szinte egyenes, lúdtalpam van.)

Eddig futócipőben még soha nem futottam. Hetente csupán kétszer tudok (viszonylag) hosszabb távokra menni aszfalton, ha többször futnék, borzasztóan megfájdulna a sípcsontom - és ritkán ugyan, de a lábfejem is.

Igaz nekem még most "eleinte" bőven elég 10 és 17 kilométerek közötti kocogni/futni.

.

Utóirat: ez szerintetek megbízható webshop? Szabad innen (aggodalmak nélkül) vásárolni? Vagyis nem hamisított cipőt fog a vásárló a pénzéért kapni, és ha nem jó, akkor vissza fogják a cipőt venni?

[link]

jan. 13. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Ööö… Én csak abban tudok segíteni, hogy a top4running megbízható, Adidas cipőt rendeltem onnan, bár visszaküldeni nem kellett.
jan. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!