Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokatörés után mennyi idő a...

Bokatörés után mennyi idő a felépülés?

Figyelt kérdés
Nekem November 5-én elmozdulás nélküli törésem történt. December 16-án vették le a körkörös gipszet. Azt mondta az orvos, hogy gyógytorna kell.

jan. 1. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a gyógytornát ne hanyagold el, sokat segít, hogy normálisan tudd a későbbiekben használni a lábad. Kell egy pár hónap, fél év is, mire elfelejted, hogy el volt törve.
jan. 1. 17:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy pici csont tört, de az 6 hétig tartott mire úgy normálisabb tempóban tudtam járni, utána is sokáig bizonytalannak éreztem.

Gyógytornára mindenképpen járj el, nagyon hasznos a boka kíméletes megerősítése miatt.

jan. 1. 17:41
 3/16 qkker1 ***** válasza:
Legalább 3 hónap gyógytorna kell.
jan. 1. 17:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Azt írta fel az orvos, hogy 14 alkalom lesz.
jan. 1. 18:05
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
4# Az elég is. A jótékony hatását már a 2.alkalom után éreztem.
jan. 1. 18:08
 6/16 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: Pontosan milyen gyakorlatokat végeztetett a gyógytonász? Illetve mennyi idő volt a foglalkozások ideje?
jan. 1. 18:28
 7/16 qkker1 ***** válasza:
a 4. válaszoló te vagy, kérdező.
jan. 1. 18:49
 8/16 anonim ***** válasza:
6# A gyakorlatokat itt nem tudom leírni, alkalmanként is változott, majd meglátod. Csoportos tornára jártam, és nagyon szerettem járni. Már nem emlékszem, talán háromnegyed óra volt egy alkalom.
jan. 1. 18:56
 9/16 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló, köszönöm az észrevételt.
jan. 1. 20:02
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Én december 27 én hoztam össze bokatörést (nincs elmozdulva), 6 hétig leszek gipszben....kb mikor hordhatok majd újra magassarkút?🥺
tegnap 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!