Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokatörés után mennyi idő a...

Bokatörés után mennyi idő a felépülés?

Figyelt kérdés
Nekem November 5-én elmozdulás nélküli törésem történt. December 16-án vették le a körkörös gipszet. Azt mondta az orvos, hogy gyógytorna kell.

jan. 1. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10# Örülj, ha a gipsz levétele után egy két számmal nagyobb sportcipőben tudsz majd rendesen csoszogni :( A magassarkúval szerintem min.6 hónapot várjál. Attól is függ, hány éves vagy, milyen kondiban, és hogy tört el. Járj mejd gyógytornára, ott rohamosan javul a helyzet.
jan. 3. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

#10 hát nem most. De érezni is fogod, mert gyengének érzed. Nekem a görkorival sem volt biztonság érzésem, pedig az jól tartja a bokát.

Sajnos én kihagytam a gyógytornát, amit nagyon megbántam! Voltam viszont gerinc-gyógytornán, aminek a gyakorlatai nyújtó-feszítö gyakorlatok, és annyira kell max. megerőltetni magad, amíg nem fáj. Gondolom a bokánál is ez a gyakorlatok lényege. A 14 alkalom után is érdemes otthon folytatni a tornát. A rendelőbe kvázi a betanítás miatt kell eljárni.

jan. 3. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:
#10 vagyok. Köszi a válaszokat!
jan. 3. 13:12
 14/16 anonim válasza:
46%

Kb.fél év múlva hordhatsz magassarkút.(saját tapasztalat)

Rengeteg gyógytorna(nyújtás)után most érzem úgy hogy végre újra el tudom kezdeni a futást,gipszlevétel után ez a 8-ik hónap.

Jobbúlast kívánok és sok kitartást!

jan. 3. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező!

Voltál-e már gyógytornán? Most találtam egy diót, egész lehetetlen helyen, és eszembe jutott, hogy bokatörés után ezt szedtem fel a földről lábujjal markolva. Neked is ajánlom a gyakorlatot :)

jan. 3. 15:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Az anyukám volt a Szent Kristóf szakrendelőben ami napon beadni a beutalót. Hétfőn és Szerdán megyek délután 3-ra. Egyelőre ezt a két időpontot adták meg, de gondolom, hogy lesz még időpont.
jan. 3. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!