Bokatörés után mennyi idő a felépülés?
#10 hát nem most. De érezni is fogod, mert gyengének érzed. Nekem a görkorival sem volt biztonság érzésem, pedig az jól tartja a bokát.
Sajnos én kihagytam a gyógytornát, amit nagyon megbántam! Voltam viszont gerinc-gyógytornán, aminek a gyakorlatai nyújtó-feszítö gyakorlatok, és annyira kell max. megerőltetni magad, amíg nem fáj. Gondolom a bokánál is ez a gyakorlatok lényege. A 14 alkalom után is érdemes otthon folytatni a tornát. A rendelőbe kvázi a betanítás miatt kell eljárni.
Kb.fél év múlva hordhatsz magassarkút.(saját tapasztalat)
Rengeteg gyógytorna(nyújtás)után most érzem úgy hogy végre újra el tudom kezdeni a futást,gipszlevétel után ez a 8-ik hónap.
Jobbúlast kívánok és sok kitartást!
Kérdező!
Voltál-e már gyógytornán? Most találtam egy diót, egész lehetetlen helyen, és eszembe jutott, hogy bokatörés után ezt szedtem fel a földről lábujjal markolva. Neked is ajánlom a gyakorlatot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!