Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megcsinálnák szerintetek? SOS

Megcsinálnák szerintetek? SOS

Figyelt kérdés
A lábkörmöm folyton benő és már nem bírom. Táncos vagyok nagyon fontos hogy ne fájjon. Latinhoz nem tudok magassarkút felvenni mert összeszorítja a lábamat, spiccen állni alig tudok. Szívem szerint levágnám az egész körmöt de úgy hogy ne nőjön vissza. Nincs köröm, nem tud mi benőni Melyik Budapesti rendelőben végeznek ilyet? Valaki segítsen mert egy hónap múlva diótörő amiben szerepet kaptam!

nov. 9. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha benő sosem szabad kivágni.

Vagyis nálam az vált be, hogy egyszer kivágtam és utána gyakran vágtam, és így nem tudott benőni.

nov. 9. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Körömbenövésre végleges megoldásnak a benövés lézeres eltávolítását olvastam.

Google: köröm lézer

nov. 9. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Helyesen: körömbenövés lézer
nov. 9. 01:05
 4/4 anonim válasza:
89%
Nekem is volt ilyen, és egy nagyon jó pedikűrös csinálta meg. Ő is mondta, hogy ha én azzal dokihoz megyek, műtét lett volna amivel utána egész életemben küzdhettem volna ugyanis ott vastagabb lesz a köröm és mindig gombásodást okoz. Keress rá, hogy a környékeden van-e gyógypedikűrös, mindenképpen megér egy próbát a műtét helyett.
nov. 9. 06:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!