Ha valakit baleset ér, és várhatóan hónapokig tart a felépülése, akkor ez egyenlő egy állásvesztéssel? mert a cég nem fogja megvárni míg visszatér inkább kirúgja és felvesz valakit?
Figyelt kérdés
ma 09:41
1/13 A kérdező kommentje:
hozzáteszem egy abszolút pótolható ember betanított munkakör.
csak uyge milyen "korrekt"helyzet, hogy totál vétlenül elütötte egy autó, hónapokig épül csípőtörés koponyatörés stb és arra jön majd vissza hogy volt állás nincs állás. ez a "jutalma" mert totál vétlenül balesetezett.
ma 09:49
2/13 anonim válasza:
Nem. Csak addig szívatnak, hogy te mondj fel, hogy ne pereskedj velük aztán.
3/13 A kérdező kommentje:
"Csak addig szívatnak, hogy te mondj fel, hogy ne pereskedj velük aztán."
attól hogy én mondok fel simán lehet pereskedni miért ne lehetne... a KÖZÖS megegyezés az aki kizárja a pereskedést, de a sima alkalmazotti felmondás nem zárja ki.
ma 10:21
4/13 anonim válasza:
Ha ilyen felkészült vagy, akár még jól is járhatsz.
5/13 A kérdező kommentje:
egyrészt NEM RÓLAM van szó, másrészt aki intenzíven fekszik csípő és koponytöréssel az már egészen biztos hogy nem fog jól járni még akkor se ha a munkahelyén piros szőnyeggel és pezsgővel várják majd (de nem azzal fogják..)
ma 10:33
6/13 anonim válasza:
Most min vitatkozunk? Engem is ért baleset és bár ne mentem volna vissza utána a melóba. Akkor még fiatal voltam és idealista.
7/13 A kérdező kommentje:
" bár ne mentem volna vissza utána a melóba" ááááá értem és mégis hova mentél volna? ha nem ide, akkor egy másik melóba. valamiből élni kell!
ma 10:55
8/13 anonim válasza:
Első nap amikor magamhoz tértem a kórházban egy messenger üzenet fogadott. A főnököm először jobbulást kívánt, majd utána odatette, hogy ki vagyok rúgva.
9/13 anonim válasza:
#7: Ja. Olyan szinten kicsináltak lelkileg, hogy utána máshova se tudtam elhelyezkedni. Éveken át próbáltam talpraállni, tanultam, állást kerestem, önismeretet tanultam és nagyon nehezen sikerült továbblépni. A baleset azt hiszem, hogy egy jel volt, hogy irányt kellene változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!