Dagad és fáj a bokám?
Januárban volt balesetem 2024-Ben, a szarkapocs csontom eltört, és a Bokám is ficamodott, 8 csavar van bennem. Sajnos ha többet vagyok úton, akkor elkezd a lábam dagadni és fájni mostanság, és ahol van a heg ott egy kis dagadás, feszülő érzés igazából. Nyáron a meleg miatt, meg az időjárás miatt is sokat dagadt fajt, és meleg. Aztán elmúlt egy időre most megint jegelni kell.
Normális, hogy 9-10 hónappal a baleset után is érzékeny bizonyos időnként?
Azt tanácsolták Ausztriában ahol a műtét volt, hogy 2025 elején ki kell szedni mindent és az állítólag jot fog tenni.
Igen, normális. Nem szabad túlterhelni. Már az is túlterhelés lehet, ha csak annyit vagy úton, mint a baleseted előtt :( Még ennyi idővel a műtét után is érdemes jegelni/borogatni és felpócolni a lábad, főle, amikor fáj.
És igen, ha kiveszik a csavarokat, a lábadozás után sokkal jobb lesz.
Sajnos igen, egy ilyen törés és műtét sokáig elkíséri az ember.
A vasak kiszedése biztosan fog segíteni.
A jegelésre mindig figyelni kell, főleg ízületeknél, mert árthatsz is.
Én gyógynövény alapú fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő krémet szoktam használni az ízületi fájdalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!