Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Sport baleset, mit gondoltok?

Sport baleset, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tenisz közben elestem, úgy hogy ráléptem egy labdára és kiment a bokám. Aznap este feldagadt, nem túl nagyon de azért látszott. Nem lilult be. Ez volt pénteken. Első pár nap ráállni alig tudtam, de azóta már tudok menni csak bicegve mert a bokám belső oldala fáj - néha ilyen éles, szúró fajdalmat érzek főleg járás közben, néha meg ilyen tompa fájdalmat/kellemetlen érzést nyugalmi állapotban.

Nem mentem el orvoshoz mivel nem volt lila és gondolom szalagszakadásnál belilulna meg úgy fájna hogy nem birnek ráállni.

Szerintetek el kellett volna menni megmutatni? Vagy el kellene? Vagy az normális hogy még mindig fáj egy ilyen baleset után, és majd meggyógyul?

Köszönöm a válaszokat.

okt. 23. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem árt, ha megnézed. A rándulás, húzódás sem játék.
okt. 23. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet annak valami komolyabb következménye?
okt. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!