Tegnap este megvágtam magam a borotvával mit tudnék még csinálni ?
Figyelt kérdés
kb 5cm seb lett , bekötöttem mert nagyon vérzett utána elmúlt és raktam rá egy sebbtapaszt ami nem az egészet fette be ahol nem volt ott elkezdett gyógyulni viszont alatta begennyesedett leszedtem betadinnel bekentem és hagytam szellőzni most este lefürödtem és újra bekentem már nem folyik a genny de azért nem túl szép ,
Tudok még valamit csinálni vagy lesz valami bajom ?
szept. 2. 20:43
2/12 A kérdező kommentje:
A vádlimon a csontot közel
szept. 2. 21:12
3/12 anonim válasza:
majd elmúlik, de ha 3 nap múlva súlyosbodik, menj el orvoshoz.
4/12 anonim válasza:
Hogy lehet borotvával 5 centis sebet csinálni?
5/12 A kérdező kommentje:
Úgy hogy megcsúszott a kezem és végigszántottam
szept. 3. 19:41
6/12 anonim válasza:
5
Borotvakést használtál?Csak mert a sokpengés "reluxa"borotvákkal (mach3,fusion5..stb.) szinte lehetetlen ekkora sebet okozni.
7/12 anonim válasza:
Miert lehetetlen? Ha vizsintesen vagja, akkor megvagja
8/12 anonim válasza:
7
De miért nyeszetelné magát a horizontális irányban mozgatott borotvával?Úgy nem viszi le a szőrt.
10/12 anonim válasza:
Ne mondd mar hogy te mindent hibatlanul csinalsz…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!