Csuklótörés utáni fájdalom?
Főként a 60 körülieket kérdezném, mert én is annyi vagyok és talán a mi sérüléseink már lassabban javulnak, mint a fiatalabbaké. De természetesen mindenki tapasztalata érdekel.
Orsócsontom volt eltörve, már 2 hónapja lekerült róla a gipsz,de még mindig enyhén fáj, akkor is, ha nem terhelem meg. És elég sután használom még ezt a kezem.
Gyógytornára járok, de egy kis fiatalember a gyógytornász és kb. 7-8-an vagyunk egy csoportban. A fiatalember nem túl kommunikatív, mikor vége a tornának, időt sem hagy, hogy az ember kérdezzen tőle valamit és ennyi ember mellett nem is tud mindenkire figyelni. (tb alapon van, tehát sokat nem is várhatunk el sajnos... )
A többieknek akik jelenleg a csoportban vannak, más jellegű törésük volt, így nem tudom az enyémet összehasonlítani velük.
Tehát a kérdésem, hogy nektek mennyi ideig fájt és mennyi időbe tellett, mire rendesen tudtátok használni a kezeteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!