Farokcsont sérüléssel milyen orvos foglalkozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Több, mint 6 hónapja ráestem a farokcsontomra. Meg lett később röntgenezve, és kiderült, hogy valószínűleg az utolsó csont kifelé aláhajlott a többinek alájuk simulva. Azt mondták nem szoktak ezzel mit csinálni és valószínűleg majd elmúlik, de rossz pozícióban még mindig érzékeny, mérsékelten fájdalmas. Hova tudnék ezekkel fordulni? A válaszokat előre is köszönöm!
tegnapelőtt 23:14
1/6 anonim válasza:
Traumatológia vagy ortopéd szakorvos
2/6 anonim válasza:
Semmit nem lehet vele csinálni! Faj és kész. Nekem is volt 20 éve. Nem tudtam csak fájt. CT mutatta évekkel.kesobb ki hogy törés volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es!
Még azóta is fáj?
tegnap 12:27
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt pár éve,de nem mentem dokihoz. Lassan javult és nagyon fájt nekem is,több mint fél évig tartott,nem emlékszem már pontosan. Azt olvastam nem műtik meg csak nagyon indokolt esetben,semmit nem csinálnak vele
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Akkor azért talán van még remény, hogy javulni fog. Lovagolok és azóta alig ülök lovon, egyébként tűrhető nyeregben is de vigyáznom kell, nehogy rosszul mozduljak, ami befolyásolja a teljesítményem. Ezért zavar ennyire igazából.
tegnap 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!