Fül-orr-gégészt keresek aki kifejezetten orral, orr miatti légézi problémákkal foglalkozik. Hol van ilyen?
Figyelt kérdés
Orral kapcsolatos légzési problémával szeretnék orvoshoz fordulni. Két műtétem volt vele hogy helyrehozzák a légzésemet (gyerekként) de sajnos csak rontottak rajta. Sajnos az orvos akihez kaptam időpontot a Lánc utcában Pécsett nem nagyon tudott semmit mondani és pár orvos akinek utánajártam azóta mind hallás téren specializálódtak.
Elsősorban Pécsen, Mohácson vagy egyéb Baranya megyei helyiségben keresnék, de már annyira megnehezíti az életemet ez a szituáció hogy más helyiségből is érdekelnének tapasztalatok.
Érdekelne hogy esetleg tud-e valaki olyan orvost aki orral, orr miatti légzési problémákkal foglalkozik kifejezetten?
tegnap 17:05
1/2 anonim válasza:
Olyan nincs, aki CSAK orral foglalkozik, vagy erre szakosodott, mert éhethalna, mindegyil ért ehhez is.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem de mint mondtam akiket találtam mind hallással kapcsolatos dolgokkal foglalkoztak, azokról adtak ki kutatói munkákat, illetve végeztek kísérleti, új metódusú műtéteket. Tehát ebből kifolyólag olyasvalakit keresek aki ugyanilyen mértékben érdeklődik az orral kapcsolatos problémák irányában.
tegnap 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!