Akinek volt már mindkét lába egyszerre begipszelve hogy oldottatok meg különböző szükségleteket?
Figyelt kérdés
Például fürdés/zuhanyzás, wc-zés ilyesmi?szept. 2. 11:43
1/7 anonim válasza:
Nem kell ehez az hogy mindkettő ellegyen törve.Nyílván szükség van segítségre,egyedül nem megoldható nagyon
3/7 anonim válasza:
a fürdes az csak egy mosakodäs lesz, a közlekedes a legegyszerübben kerekesszekkel megoldhato..
4/7 anonim válasza:
Ismerősömnek nem a lába, hanem mindkét keze volt egyszerre eltörve és begipszelve. Semmit nem tudott egyedül csinálni, még a fenekét is más törölte ki. Teljesen kiszolgáltatott volt.
5/7 anonim válasza:
Ahogy a 4-es írja, talán jobb is, mint mindkét kéz, így legalább tud unalmában szórakozni :P
6/7 anonim válasza:
Semmit. Egy kórházi agyon feküdtem. Két lábam meg gipszben parnakon felrakva. Így voltam 10 napig. Utána rehab es még 1,5 hónap járógipsz de abban is sokat kell feküdni.
7/7 anonim válasza:
3 végtagom volt egyszerre gipszben baleset miatt.
2 lábam és az egyik kezem de az viszont vállig. Otthon is csak segítséggel voltam el.
Igaz az egyik lábam combig gipszelték és az 2 hétig úgy is volt. Haza is csak akkor engedtek mikor már “csak” két térdig érő csizma volt rajtam. A kezem meg nyakba kötve volt a nagy gipsz miatt.. Tolószékben kellett lennem végig.
Az ellenségemnek sem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!