Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van jó mód vagy trükk a hegek...

Van jó mód vagy trükk a hegek elrejtésére?

Figyelt kérdés

Kioktatást nem kérek, tisztában vagyok azzal, hogy mennyire hülyeség volt, és azt a kérdést is szeretném elkerűlni hogy 'miért nem gondoltál arra hogy ez majd látszani fog a jövőben' stb, szerintem mondanom se kéne hogy aki van olyan ostoba hogy ilyet csinál az már nem akar részt venni a jövőben.

Rószaszínes és fehéres kitüremkedő hegeket szeretnék elfedni, arra lennék kiváncsi, hogy van e valami alapozó féleség külön hegek eltakarására, és ha van azt hol tudom beszerezni?

Más módokat is meghallgatok.

Persze van alkarra húzható anyagom, de szeretném elkerűlni hogy rákérdezzenek, szóval azt csak akkor ha nincs más.

Előre is köszi a válaszokat!

2024. aug. 10. 01:31
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Nehogy bármit rákenj..nem tudom milyen mély stb.

Én úgy csináltam anno hogy bekötöttem a kezem,és mindenki aki rákérdezett elújságoltam hogy elestem(ami tarthat több hétig is)és itt le is szálltak a témáról.Bár lehet hogy ki kell találni mellé hogy mi baja pontosan,erre azért még kíváncsiak

2024. aug. 10. 01:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát az enyémek már csak hegek, nem mély semennyire inkább kitüremkedik, nagyjábol 2 évesek. Szóval sztem már lehetne rá kenni egyéb elfedő cuccokat.
2024. aug. 10. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Léteznek ilyenre alapozók. Nekem ez vált be.

[link]

2024. aug. 10. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Contractubexet írassál fel a háziorvosoddal/kezelőorvosoddal. Az tud valamennyit segíteni talán de soha nem fognak eltűnni teljesen sajnos.
2024. aug. 13. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
4. A Contractubex csak akkor ér(érhet) valamit, ha teljesen friss hegekre kenik, a sebgyógyulás után azonnal. Egyébként felesleges pénzkidobás!
2024. aug. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!