Falásroham, stresszevés ellen van valami trükk, hogyan lehet elkerülni?
Figyelt kérdés
Stresszevő vagyok, mióta életmódot váltottam, jobban odafigyelek, miket eszem, és eddig minden rendben is volt. Viszont sajnos a munkahelyemen sok a zűr, rengeteget aggódok és stresszelek, hazaérve pedig kb kieszem a hűtőt. Ha nincs otthon nasi, akkor is össze tudok enni annyit mindent "egészséges" dolgokból, hogy bőven túllógom a kalória keretemet. Próbálkoztam inni sokat, hogy megteljen a gyomrom, de nem elég. Edzeni ugyanúgy edzek akár tele hassal is. Mit tanácsoltok? Ti mit tesztek/esztek ilyenkor?2023. ápr. 23. 06:06
1/1 anonim válasza:
Rágózz! Én versenyek előtt szoktam, mert ha ideges vagyok, akkor sok a felgyülemlett energiám, amit a rajt-ba kéne összpontosítanom, mert akkor lehet robbantani, de dolgozatok, vizsgák előtt is mindig mindenfelé császkálok, még dobolok az ujjam al minden létező felületen, stb, a rágózás pedig valamilyen szinten lenyugtat, régebben tanulmányi versenyek előtt csokit vagy valamilyen kekszet ettünk, de most már relativ egészséges életmódot folytatok, a csapattársaimhoz képest is, úgyhogy marad a rágózás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!