Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Rándulást borogatni?

Rándulást borogatni?

Figyelt kérdés
Azt az utasítást kaptam, hogy a kenőcs beszívódása után borogassam a bokámat, de ez mit jelent pontosan? Az volt a fejemben, hogy jegelésre gondolnak, ezért nem is kérdeztem rá, de most jöttem rá, hogy az megint más dolog. Borogatni hogy kell, és hány percig?

2024. máj. 23. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak azt tudni kell, hogy az idős orvosoknak már nem feltétlenül vannak újabb ismereteik. Most ezt tenítják egyetemen amit írtam. De azt csinálsz amit akarsz.
2024. máj. 23. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Borogathatsz nyugodtan! Semmi bajod nem lesz! Milliószor csináltam. Ha sebed van, akkor nyilván nem, de ezt nem is kell magyarázni.

Utána lehet olvasni a dolgoknak az okos válaszolóknak.

Szomorú, ha ebből vonod le a következtetést, hogy Te okos vahy kedves #7.

Igen hűsítő! Erre szokták ajánlani!

2024. máj. 23. 20:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Illetve ha valaki a pihentetésen kívül nem krémez vagy jegel/borogat, akkor is ugyanannnyi idő a gyógyulás, mintha csinálná ezeket (max a fájdalom több), vagy ez hogy van?
2024. máj. 23. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:
#11: egy enyhe sérülés kezelését most hogyan oktatják? Az a jobb, ha rövid pihenő után ésszerűen mozgatjuk, vagy egyáltalán ne mozgassuk több napig?
2024. máj. 23. 20:55
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

#12 20:51

Én ebből anno szigóztam nem olyan önjelölt wikipedia harcos vagyok mint te. Ez épp akkora hülyeség mint nagyanyáink között a tejfölös borogatás. De mindegy. Áztassa fel akkor, aztán ha véletlenül megcsikarja magát és egy jó kis gennyes kelés bedurran a helyén akkor meg lehet pislogni.

2024. máj. 23. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#15 okos vagy!😃 Látszik😂
2024. máj. 23. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Te meg buta vagy :d látszik xD
2024. máj. 23. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Legalább gyökér nem vagyok. Én mindig is használtam a borogatást. Semmi bajom nm volt tőle😃
2024. máj. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!