Érdemes lenne elmennem vele a sürgősségire így Vasárnap? Papucsban voltam és neki csuktam a sarkamnak faléces kaput itthon. Sebfertőtlenítőt fújtam rá.
febr. 4. 16:29
11/16 anonim válasza:
10 évente ajánlott tetanusz oltás, akár kisebb sebekre, harapásokra, karmolásokra is adnak, ha 10 éven túl kaptad az utolsót.
13/16 anonim válasza:
10 évente ajánlott?? Majdnem 60 éves vagyok, életemben nem kaptam tetanusz oltást.
14/16 anonim válasza:
Jó, akkor csak papucsozzatok kint, aztán csak idő kérdése a sérülés, mint látható.
15/16 anonim válasza:
13: Akkor pláne ajánlott. Én közel 50 évesen még gyerekkoromban kaptam kötelező oltásként, de így is adnak emlékeztető oltást, bármilyen vágott, szúrt, harapott sebbel fordulok orvoshoz. Volt olyan felszíni kutyaharapásom, ami nem is hatolt bőrbe, mégis adták, mert 10 éven túli volt az utolsó.
16/16 anonim válasza:
Felületes sérülés, sebfertőtlenítő, kötés rá, be fog gyógyulni. Tetanus erre nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!