Rendbe hozható a térdem?
Figyelt kérdés
Néhány hete kezdődött először, hogy térd fájdalmat éreztem egy-egy hosszabb biciklizés után. Alapból gyenge alkat vagyok, ezért megterhelő számomra a tekerés, ezért eléggé megterhelőnek éreztem minden alkalommal. Kb 5-6 éve biciklizek. Mindenhová azzal járok, mert szükséges a napi feladataimhoz. De estére van hogy elviselhetetlen a fájdalom lefekvéskor, csak reggel lesz jobb. De aztán újra biciklire kell pattannom :/
Vajon ha sétálnék, buszoznék biciklizés helyett egy darabig, rendbe jönne? Előre is köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 8. 14:57
1/4 anonim válasza:
Vsz rosszul tekersz, az ízületet használod az izomzat helyett, csavarodhat is a térded a mozgás közben. Hagyni kellene rendbejönni és közben a lábizmokat edzeni. Ha nem ezt teszed, nagyon rövid idő alatt elkopik a térded és műtétre szorulsz.
2/4 anonim válasza:
Esténként be kellene dörzsölni Sport kémmel.
3/4 anonim válasza:
Az izűletek, kötőszöveti elemek nem igazán regenerálódnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokott. Hol előjön, hol elmúlik, de én rá is estem nem egyszer.
Ha ilyen 30-as, 50-eseket tekersz, ott már el is hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!