Méhcsípés után normális hogy nem tudom mozgatni az ujjaim?
Tegnap reggel becsúszott a papucsomba szegény méhecske, rögtön kikaptam a fullánkot.
A lábfejemet csípte meg, tegnap csak fájt, viszont ma már teljesen zsibbadt az egész terület. Fel van dagadva és nem tudom a lábujjaimat mozgatni. Gondolom normális, de azért mégis feltettem a kérdést. Köszönöm :)
Nem tudom, mert nekem darázs csípte meg a kézhátamat a középső ujjam tövénél, és nagyon feldagadt, nem tudtam ökölbe szorítani a kezemet, az ujjaimmal a tenyeremet nem értem el, még megközelíteni sem nagyon tudtam, annyira megfeszítette a dagadás az ellentétes oldalon a bőrt. Kicsit tudtam mozgatni az ujjaim, de nem volt az sem kényelmes.
Szóval, én elképzelhetőnek tartom, ha olyan helyen csípett meg, és nagyon feldagadt, hogy a dagadás a bőrt is feszíti, vagy maga a dagadás korlátozza az ujjak mozgását.
Már 2 hetes, a dagadás lement de piros foltok vannak körülötte, na meg a szúrás helye sem gyönyörködtető a szemnek. Mint egy kráter. :/
Talán allergiás vagyok a méhcsípésre..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!