Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Térdsérülés, mi lehet a baj?

Jade93 kérdése:

Térdsérülés, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Leírom a történetemet, kicsit hosszú lesz, bocsánat. Szóval, múlt hét csütörtökön (07.20.) footballozás közben (kapus poszt) hirtelen irányválzásra kényszerültem először elindultam jobbra majd balra aztán ismét jobbra, csak a talpam letapadt és a térdem nem tudta követni a mozgást. Hallottam egy nagy roppanást, majd összecsuklott a térdem és a földre estem, majd ezután nagy nehezen lábra álltam és megpróbáltam folytatni a játékot, de a térdem összevissza bicsaklott és nem tartott meg, ezért el kellett hagynom a pályát. Fájdalmaim nem voltak, mert edzés előtt diclac kapszulát vettem be fejfájásra, ezért saját lábon haza tudtam menni. Másnap reggel mérsékelt fájdalomra ébredtem, amelyet a térdem belső oldalán és a térdkalácsom mögött érzek, ezért úgy döntöttem bemegyek a balesetibe. Az orvos fizikai vizsgálat nélkül elküldött röntgenre ahol megállapították, hogy nincs törés ezt az orvos közölte velem és fizikális vizsgálat nélkül elküldött haza. Javasalata pihenés egy hétig, gyulladáscsökkentővel kenegessem és ha akarom akkor kössek rá fáslit. Azóta is instabil a térdem mérsékelt fájdalom meg van, 90 foknál jobban nem tudom behajlítani, és kinyújtani is csak annyira tudom hogy az öklöm simán befér a térdhajlatom alá. Szerintetek mi lehet a baj. Hova menjek tovább.

2023. júl. 25. 23:16
 1/3 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen egy MRI vizsgálatot javasolnék, számtalan probléma lehetséges, abból derül ki biztosan. Sajnos több hónapos várólista van erre, magánúton pedig kb. 50ezer Ft. Addig esetleg hűtés javasolt és próbáld meg tehermentesíteni.
2023. júl. 26. 02:10
 2/3 anonim válasza:
Hol tartasz a felépüléssel?
2023. júl. 31. 23:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Meniscus sérülés, műteni fognak
2023. aug. 7. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!