Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért hal meg majdnem az...

Miért hal meg majdnem az összes heroinfüggő túladagolásban?

Figyelt kérdés
Hisz ők tapasztalt intravénás szerhasználók, akik rutinból csinálnak mindent. Mi az, ami miatt mégis mindig az a vége a sztorinak, hogy túl sokat nyomnak?

#halál #kábítószer #túladagolás #heroin #ópiát #Intravénás szerhasználás
2022. dec. 23. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
mondta Győző is hogy mikor forgatták a toxikoma könyvéről a filmet ( a könyv sokkal jobb lett szerintem) és mutatta meg a főszereplőnek a belövés mozdulatsorait, akkor is elkezdett remegni és izzadni az emlékektől
2023. febr. 19. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Én nemrég megnéztem a Trainspotting 2-t és bennem is úgy kavarogtak az emlékek, hogy nagyon ki voltam pár napig. Úgy éreztem, hogy facsarja a szívem valamiféle bánat, pedig mindenem megvan és már több mint 15 éve nem szúrtam.
2023. febr. 19. 18:10
 13/13 anonim ***** válasza:
A sport is addiktìv. En avval szoktam ìgy lenni,ha egy darabig nem tudok edzeni,utana nagyot akarok durranni, aztàn masnap alig birok felkelni ugy fàj mindenem.
nov. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!