Lehetséges, hogy egy heroinfüggő ennyi idő után visszaesik?
Figyelt kérdés
Több mint fél év kemény herionozás után teljesen leállt a heroinról egy barátom. Akkor majdnem belehalt, de 2 hónapja biztosan tiszta. Folyton mondogatta, hogy többet nem nyúl hozzá. Most viszont észrevettem, hogy a karján ott a szúrás nyoma és belilult az ere. Csak attól lehet, mástól nem. Viszont boztos nem használja most (még) napi szinten újra. Miért lehet ez ha kibírta idáig? Lehet, hogy csak egyszer nyúlt most hozzá? Még nem mondtam Neki, hogy láttam a nyomot.2014. júl. 24. 21:09
1/2 anonim válasza:
A heroin függő 10 év után is visszaesik, ha negatív hatások érik, és új forrást talál.
Ha már egyszer függő volt, és most megint szúrt egyet 2 hónap után, akkor gyakorlatilag le sem szokott.
2/2 anonim válasza:
Két hónap az nem leszokás. Talán tíz év után lehetne mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!