Még szeptemberben volt egy balesetem nagyon valószínű hogy eltört a bordám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom szeptember 3 hónapja volt, nem akartam elmenni orvoshoz eddig mondván úgysem csinálnak vele semmit. Enyhült a fájdalmam már de ma tüsszentettem egyet és azóta megint nagyon fáj. Talán jobban mint eddig. A másik ok hogy nem mentem el orvoshoz az az volt hogy nem akartam táppénzre menni mert nem tehetem meg. Mit csináljak elmenjek mégis orvoshoz? Vagy felesleges már?2022. nov. 11. 07:18
11/26 anonim válasza:
"A pénz miatt nem akartam elmenni táppénzre"
. Eredetileg ezt írtad: "nem akartam táppénzre menni mert nem tehetem meg". Azért ez nagyon máshogy hangzik.
"Amugy is kevesen vagyunk nem tehetem meg hogy cserben hagyom őket"
. Ha egy kollégámnak eltörne a bordája, én meg elvárnám, hogy így is dolgozzon, azt hiszem, én lennék az, aki őt cserben hagyja.
12/26 anonim válasza:
"Azt hiszem ide se írok ki többet semmit sem.” Ha megdöglessz,akkor biztosan nem.
13/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ha elmegyek orvos tud vele valamit csinálni? Nem :)
Begipszelni nem tudja. Ha itthonmaradok X ideig táppénzen is történhet bármi itthon is “megdögölhetek” :)
2022. nov. 11. 07:50
14/26 anonim válasza:
Akkor már csak az a kérdés, hogy mi a kérdés?
15/26 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú? Halálod előtt még nem szeretnéd kipróbálni a homoszexet?
16/26 anonim válasza:
Beír érted, hogy mit csináljon, de se táppénzre nem akar menni, se orvoshoz :D
Akkor dolgozzáááá :D Mi a kérdés?
17/26 anonim válasza:
#17: másfél sorban ennyi mocskot zúdítani másra, de még ők a rosszindulatúak...
Te amúgy mit tanácsolsz a kérdezőnek?
19/26 anonim válasza:
17#az hogy ide ne írjon mert itt nem igazán vannak értelmes emberek(saját vélemény/szólásszabadság)
20/26 anonim válasza:
Nem vagy köteles elmenni táppénzre. Még kórházba sem vagy köteles bemenni. Ilyenkor szokták megjegyzésben leírni, hogy a beteg saját felelősségére......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!