Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért -szorit ennyire a gipszem?

Viktoria230 kérdése:

Miért -szorit ennyire a gipszem?

Figyelt kérdés
El estem a lépcsőn es síp csont toresem van a bal labamon 1 honapig fekvő gipszem volt nyitót azzal bem volt semmi bajom de ma 3.napja hogy új gipszem van ami mar nem nyitot teljes a comb tövig gipszben vagyok es a lábujjam van kint csak de viszont a lab fejemnél nagyon -szorit és nyomja a gipszem vissza kene mennem vagy valami jo tipp köszönőm

tegnapelőtt 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fekvés közben tegyél valamit a lábad/sarkad alá, hogy meg legyen kissé emelve, segíti a keringést, és lelohad a lábad. Bedagadhatott, azért szorít a gipsz.
tegnapelőtt 21:28
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Vagy be van dagadva a lábad és azért, vagy rossz a gipsz. Vissza kell menni, ha úgy érzed nem stimmel valami.
tegnapelőtt 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom de napközben nem fáj nem érzem hogy szorit csak mar késő délután este meg mar aludni sem tudok olyan szinten kényelmetlen a gipsz amíg a nyitót gipszem volt addig nem voltak ilyen problémáim de mar lassan 2 honapja vagyok gipszbenfekvőben nem meddig tarthat még
tegnap 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor szorít, mikor beledagad. Emeld meg, mást nem tudok ajánlani. A gipsz levétele után a gyógytorna sokat fog segíteni. Türelmet, és jobbulást kívánok.
tegnap 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!