Elestem 1 hete rollerral,az orromat bevertem,fül Orr gègész szerint Minden rendben,mitöl lehet mèg Mindig kellemetlen?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 14:33
31/41 A kérdező kommentje:
Utolsó de fizettem és az orrspre viszont kell mert állítólag nagyon be van duzzadva az utestol a nyálkahártya …ugyhogy nem volt felesleges
2022. okt. 26. 22:03
32/41 anonim válasza:
Minden orrspray a nyálkahártya duzzanatot csökkenti. A legolcsóbb vény nélküli is. Csak nehogy hozzászokj és orrcsepp függőség legyen abból, hogy nem hagysz időt a szervezetednek a gyógyulásra. Amúgy hipochonder vagy? A nemed szerintem férfi, korod 19-23 körül van.
33/41 A kérdező kommentje:
Utolsó rad nincsenek szavak .Te érted azt hogy faj az orrom?rendesen alig kapok levegöt es erzem hogy gond Van belül .Oriasit estem!Csoda Hogy Nem tört El ??Meg milyen orrspré függes????Atyauristen🤦♀️🤦♀️
2022. okt. 27. 22:05
34/41 anonim válasza:
Tegnap a sürgősségi osztályra behoztak egy srácot, ő is rolival esett el. Nem vagyok orvos, csak ápoló, de a triázsnál azonnal láttam, hogy törés van. Téged 2 orvos látott, nyugodj meg, meggyógyulsz.
3, 6, 30 és 32-es válaszadó vagyok. Látod, nagyon a szívemen viselem az orrod állapotát. Még akkor is, ha sértegetsz.
35/41 A kérdező kommentje:
Utolso Köszi a segitsèget ,Nem akartalak sèrtegetni.Arra cèlzol,Hogy ha Ket orvos latott ,Akkor biztosan nincs eltörve az orrom?De ha màr láttàl eltört orrot,megkerdezhetem,mit tudnak tenni vele az orvosok,ha bejön valaki eltört Orr-ral ?Nyilvan Kap fajdalomcsillapitot meg röntgen..De azon kivül ?
2022. okt. 28. 18:28
36/41 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hogy van az orrod? Ugye, hogy sokat javult? Üdv: az aggódó ápoló
37/41 A kérdező kommentje:
Utolso válaszoló köszönöm tényleg jobb lett !!Köszönöm hogy megkerdezted!!
2022. nov. 8. 15:10
38/41 anonim válasza:
Örülök neki! Mindig sisakban rolizz, mert nem biztos, hogy mindig ilyen szerencsésen esel. Nagyon fontos a buksit védeni!
39/41 A kérdező kommentje:
Igen Köszi a Tippet bar a sisak az en esetemben Sajnos nem védett volna Mert az orron nincs sisak..Irtad Hogy egy sürgössegi osztalyon dolgozol.Kerdezhetek ?Ha valaki bejön Mert eltört az orra,mit tudnak vele csinalni azon kivül Hogy Röntgen kepet csinalnak?
2022. nov. 12. 08:43
40/41 anonim válasza:
Fül-orr- gége osztályra irányítjuk. Ha elmozdultak a csontok, akkor helyi érzéstelenítésben helyreteszik, tamponálják és rögzítő kötést tesznek fel. Ha nem mozdult el, akkor semmit. Mindkettő szépen gyógyul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!