Elestem 1 hete rollerral,az orromat bevertem,fül Orr gègész szerint Minden rendben,mitöl lehet mèg Mindig kellemetlen?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 14:33
21/41 A kérdező kommentje:
Akkor tehát -ha mèg valaki esetleg megnézi -ha még mindig kellemetlen az orrom -és a ful orr gégész semmit nem talált -érdemes még elmenni másik full orr gégészhez?Orrspren kívül mit tudna tenni az orrommal?
2022. okt. 26. 12:43
22/41 anonim válasza:
Menj el másik orvoshoz. Ha ő lát valamit, megmondja, mit lehet tenni.
23/41 Ypszilon1980 válasza:
Hiába mész máshová, semmit sem fognak vele tenni. Azt lehet, hogyha 1 hónapig nem múlik vagy nem enyhül, akkor érdemes egy másik kivizsgálás, de 1 hét az semmi.
24/41 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem ez volt .Az érdekel,hogyha ki is derülne ,hogy bármi sérülés érte az orromat,akkor konkrétan mit tudnak vele csinálni ?(orrsprén kívül )
2022. okt. 26. 16:03
25/41 Ypszilon1980 válasza:
Ez attól függ, hogy milyen a sérülés.
26/41 A kérdező kommentje:
Ha pl porcserules?
2022. okt. 26. 16:30
27/41 Ypszilon1980 válasza:
Porcsérülés most is látszódott volna, ha van. Amúgy semmi, majd rendbejön valahogy.
28/41 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a segítséget .Végül nem bírtam ki elmentem Egy jó szakorvoshoz ma.Azt mondta valószínű zuzódás történt ,ezért faj ,és amit lát röntgen nélkül ,hogy nagyon duzzadt a nyálkahártya az ütés helyén.De ennek 6 hét kell míg meggyógyul .Semmit nem tudnak vele csinálni .A nyálkahártya duzzanatra egy olyan spret adott ami direkt ilyen sérülések esetén alkalmazandó .Köszönöm mindenkinek a segítséget .
2022. okt. 26. 18:46
29/41 Ypszilon1980 válasza:
Kb. ezt írjuk már mióta. A zúzódás egyértelmű volt eddig is.
30/41 anonim válasza:
Remélem, hogy ezért a vizsgálatért nem fizettél. Ingyen megmondtuk ugyanezt már egy hete 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!