Eltalálhattam egy ütőeret, vagy csak karcoltam?
Volt egy elég nagy kiborulásom, és eret próbáltam vágni, de szerintem nem sikerült, mert nem spriccelt a vér a sebből, viszont ahhoz képest, hogy viszonylag rövid vágás volt, nagyon durván vérzett (sötétvörös volt a vér), és miközben vágtam, kisugárzott a fájdalom a tenyerembe. Tudom, hogy ez nem felületi vágás, a bal csuklómon csináltam, szerintem csak karcoltam a vénát, lehetséges, hogy ennél súlyosabb?
Azóta bekötöttem, elláttam, egyelőre nem ázik át, viszont továbbra is fáj akkor is, ha nem érek hozzá, ami szokatlan, miután elláttam, és enyhén sugárzik a tenyerembe, picit mintha lüktetne.
Azt tudom, hogy belehalni nem fogok, arra vagyok kíváncsi, ez mennyire lehet súlyos/mély vágás (2-4 mm mélyen benne volt a penge szerintem), és hogy karcoltam, vagy eltaláltam a vénát.
Keress másik pszichiátert.
A véna visszér nem pedig ütő(verő) ér.
Kis idő kell míg meggyógyul a seb, de nem lesz bajod. Legalábbis ez a legkisebb bajod.
2 mm? Viccelsz?
Egyébként kéresd be magad pszichiátriára, mert ezek szerint az ambuláns cucc nem megfelelő a számodra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!