Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Derékfájás oka?

Derékfájás oka?

Figyelt kérdés

Bal oldalt körülbelül a medence kozepetol erős szúró fájdalmat érzek ha haton fekszek. Évek óta tart de nem foglalakoztam vele mert az elején nem volt ennyire durva. Mostanra viszont odaig fajult haton fekvesbol nem tudok felkelni csak kin keservesen es nem tudok ranehezedni arra a labamra mert nem bir el. Banom h nem jartam elobb utána se terhes lettem,covid es csaladi ugyek nem engedtek hogy ezzel foglalkozzam.

Fájdalom mozgasra csillapodik de utana erzem h zsibbad a fenekem es a labam.

Tudom hogy itt senki sem orvos es nem diagnózist kérek, inkább csak tapasztalatot.

2022. jan. 18. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Összetorlódtak a csigolyák. Mozgással pl. gerincjógával (hosszú távon) lehet javítani rajta, ha ez az oka.
2022. jan. 18. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A lábakra is kisugárzó "zsibbadás" porckorong sérv kialakulására utal.
2022. jan. 18. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Uristen,ennek most utana olvastam. Teljes szívemből remélem hogy ehez semmi köze

2. Igen, erre gondoltam en is.

Nem sokára tudok menni orvoshoz, mert ezt kisgyerek mellett nemehet elviselni

2022. jan. 18. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp nézesd meg, mert egy magára valamit is adó jógaoktató is csak úgy vállal el,ha tudja,mi bajod, mert a mozgás is ronthat, ha nem jól csinálod
2022. jan. 18. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Fittballozz! Az de jó a hátnak!
2022. jan. 18. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!