Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kificamodott a tèrdem. Ès 10...

Kificamodott a tèrdem. Ès 10 nap pihenőn vagyok begipszeltèk.Most viszont amiatt aggódom, hogy hogy fogok visszamenni dolgozni 10 nap után?

Figyelt kérdés
Elèg sokat kell szaladgálni ès fèlek hogy fogok járni meg hogy nem lesz e fájdalmas. 7 napja vagyok gipszben nehèz a járás nem is akarom erőltetni nagyon. De nekem lassan munka. Valaki volt már ilyen helyzetben?

2021. okt. 29. 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 10 nap múlva te nem fogsz dolgozni, az tuti.
2021. okt. 29. 15:54
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Milyen munkát végzel, hogy "sokat kell szaladgálni"? Azt még nem lesz szabad 10 nap után, ha most még gipszben vagy.
2021. okt. 29. 15:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Boltban dolgozom pakolok egèsznap talpon vagyok. Szó szerint csak ebèdszünetben pihenek- ülök.
2021. okt. 29. 16:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz gipszlevétel után egyből dolgozni, ne aggódj. És könnyen lehet, hogy gyógytorna is lesz.
2021. okt. 29. 16:03
 5/16 A kérdező kommentje:

Ki is rúghatnak emiatt aggódom.

Kb hány nap mig helyrejön?

Fájni már nem fáj de mikor kiment nagyon bedagadt és rá állni se birtam. Mèg most is csak nehezen megy a járás. Fèlek erőltetni

2021. okt. 29. 16:04
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez miatt nem rúghatnak ki.

Nekem már két ficamom is volt, és hidd el, hogy hetek kellenek ahhoz, hogy ilyen munkakörben tudj újra dolgozni. És gyógytorna.

De egyébként az orvos sem fog még vissza engedni.

2021. okt. 29. 16:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát drága, nem akarlak elkeseríteni, de június 2.án ficamodott ki a térdem és szeptember 20.án tudtam elsőnek munkába állni, csak a gyógytorna 6 hét volt. Remélem neked gyorsabb lesz a gyógyulás!! Kitartást kívánok!!
2021. okt. 29. 23:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Most mèg mintha fel is dagadt volna.. nem csapolták le a vizet ami rajta volt ès ugy èreztem lement de most mintha megint megdagadt volna. Köszönöm szépen a válaszokat
2021. okt. 30. 13:14
 9/16 anonim ***** válasza:

7es vagyok.

Nekem sem csapolták soha...

Egy hét gipsz után kaptam 3 hétre fix rögzítőt, utána pedig 3 hétre fokról fokra hajlítható rögzítőt, utána szépen lassan elhagyhattam.

2021. okt. 30. 20:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Ezer hála. Eddig kb azon kattogtam mi lesz de most kicsit megnyugodtam.. a munka miatt most inkább nem aggódom. Köszönöm a választ ès segítséget
2021. okt. 30. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!