Senki sem hitt abba hogy túl fogom élni a balesetet, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 16:28
11/16 A kérdező kommentje:
Hogy miért nem hittek benne
2021. okt. 7. 19:40
12/16 anonim válasza:
Mert az orvosok is általában csak a lexikonokra alapoznak ,és néha elfelejtik hogy az emberi szervezet egy csoda..én is ismerek olyat akivel ilyesmi történt
14/16 anonim válasza:
Szerintem abbaN nem hittek és nem abba...
15/16 Joe001 válasza:
4 hét alatt felépülni, nem semmi dolog , főleg , ha tényleg szét törtek a csontjaid...
Általában minimum 6 hét kell hogy a csontok összeforrjanak .
Elég kamu szagú ez így...
Nekem is volt autó balesetem... 3 hétig tartott csak az , mire úgy össze tudták húzatni a csontokat a lábamban, hogy azután jöhetett a gipszteknő, ami további 6 hétig tartott , majd ezt követte 2 hónap rehabilitáció, és lassú felépülés.
Mankóval , azután bottal jártam.
4 hét alatt törés nem gyógyul 100% osan ... max ha valami super képességed van 😀😀😀
16/16 A kérdező kommentje:
Miért találnám ki?
Nem azt mondom hogy teljesen felépültem, mert a fájdalmak miatt még mindig járókerettel kell járnom.
2021. okt. 13. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!