Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Senki sem hitt abba hogy túl...

Senki sem hitt abba hogy túl fogom élni a balesetet, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 16:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hogy miért nem hittek benne
2021. okt. 7. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Mert az orvosok is általában csak a lexikonokra alapoznak ,és néha elfelejtik hogy az emberi szervezet egy csoda..én is ismerek olyat akivel ilyesmi történt
2021. okt. 7. 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tőlük kérdezd
2021. okt. 8. 05:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem abbaN nem hittek és nem abba...
2021. okt. 10. 19:09
 15/16 Joe001 ***** válasza:

4 hét alatt felépülni, nem semmi dolog , főleg , ha tényleg szét törtek a csontjaid...

Általában minimum 6 hét kell hogy a csontok összeforrjanak .

Elég kamu szagú ez így...

Nekem is volt autó balesetem... 3 hétig tartott csak az , mire úgy össze tudták húzatni a csontokat a lábamban, hogy azután jöhetett a gipszteknő, ami további 6 hétig tartott , majd ezt követte 2 hónap rehabilitáció, és lassú felépülés.

Mankóval , azután bottal jártam.

4 hét alatt törés nem gyógyul 100% osan ... max ha valami super képességed van 😀😀😀

2021. okt. 13. 01:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Miért találnám ki?

Nem azt mondom hogy teljesen felépültem, mert a fájdalmak miatt még mindig járókerettel kell járnom.

2021. okt. 13. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!