Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha valaki rosszul van az...

Ha valaki rosszul van az utcán akkor hogyan illik megszólítani?

Figyelt kérdés

Most tanulunk elsősegélynyújtást, illetve stabil oldalfektetést. A lépéseket már megtanultam, de nem tudom hogy hogyan kell megszólítani a sérültet. A legelején amikor meglátom, mit érdemes szólni? Az órán azt mondták hogy jó napotot nem szabad mondani neki, illetve szép napot-tal sem kezdünk.

Vagy elég ha csak annyit mondok hogy elnézést jól van? Van valami baj?

2021. szept. 19. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"8-as: És a lány ma már a feleséged..."

Na ja. Ha leszbikus lennék, talán. De abban a segítő találkozásban semmi sem volt romantikus. Csak mondom. :)

(#8-as voltam)

kissé off téma, de az előzőhöz passzol:

Egyébként tényleg lehet az amcsiknál valami elemi szabály, hogy pl. amikor hobbi íróként olvassuk egymás írásait, az olvasók szinte sosem hagynak negatív kritikát, csak dicsérő kommentet. Azt lehet tudni, hogy aki kritikát fogalmaz meg, más nemzetiségű, de nagy valószínűséggel nem amerikai. Bár, általában az angol nyelvű írások legtöbbjénél ez van. Meglepődnek, ha van kritika, kivéve aki kifejezetten kéri. DE ott is előfordult, hogy mégis megsértődött rajta.

2021. szept. 19. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!