Bedagadhatott, es bezoldulhetett a kezem a toxikus folyadektol?
Figyelt kérdés
Ma volt egy kis balesetem a munkaban. Eleg mérgező folyadék ramborult. Az összes sebem feloldodott. Viszont ahol voltak meg serulesek, ott bezoldultek kipattogtak es bedagadtam. Lehet ez a folyadektol?2021. júl. 28. 17:57
2/4 anonim válasza:
Nyilván lehet. Jó lenne tudni, hogy milyen folyadék volt, mert az, hogy "toxikus folyadék" édes kevés és még marhaság is külső érintkezés esetén ilyenről beszélni, hacsak nem valami olyan ami bőrön keresztül felszívódik, bár én lúgos kémhatásra tippelek abból a katyvaszból amit leírtál.
Nézd meg mi az a folyadék, kérd el vagy keresd meg a biztonsági adatlapját mihamarabb és sürgősen menj vele orvoshoz és nyomd a kezébe a biztonsági adatlapot.
3/4 anonim válasza:
Ha nincs meg az adatlapja, akkor az eredeti csomagolását vidd el, amire fel vannak a veszélyességi piktogramok, összetevő, stb. tüntetve.
4/4 anonim válasza:
80/201-199 az ingyenesen hívható toxikológiai ügyelet, azonnal hívd fel.
Baleseti jegyzőkönyv készült a munkahelyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!