Ez lehetett toxikus sokk szindróma?
2 napja beraktam egy tampont (a ciklus 2. napján, erős vérzésem volt), kb. 6 óra múlva hirtelen rosszul lettem, szédülés, hányinger, hidegrázás, nagyon sápadt is lettem. Utána ittam sok vizet, viszonylag hamar jobban lettem és 1-2 órán belül ismét normálisan éreztem magam.
Sajnos nem csak 6 órán át volt bennem az a tampon, hanem majdnem 24 órán át, mire kiszedtem, mert nem vettem észre a madzagot, valahogy mindig fent tapadt. Nem tudom, hogy nem vettem észre, mindig figyeltem az ilyenekre... Azután a rosszullét után semmi problémám nem volt, jól érzem magam, nem fáj semmim. Ennek már 2 napja.
Nem szokott nekem ilyen bajom lenni, talán évekkel ezelőtt voltam utoljára így rosszul, amikor keveset ettem és ittam. Most nem történt semmi máshogy, mint ahogy a mindennapokban történni szokott, azért gondoltam a TSS-re...
Olvastam, hogy fertőzést is lehet kapni ilyen miatt, de az majd kiderül a napokban. Orvoshoz kell mennem? Mióta rosszul lettem, már 2 napja semmi tünetem nincs. TSS lehetett vagy valami más?
17L
Nem hinném hogy TSS, mivel már jobban vagy.
Nem tudom hogy felejthetted bent 24 órán keresztül, de ezzel nem érdemes játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!