Igyak rá kalciumot vagy ne?
Figyelt kérdés
20 perce megcsípett egy kis darázs, kicsit van megduzzadva a közepén piros és körülette kicsi sávban piros, semmi egyéb tünetem nincs, még csak fájni se fáj nagyon, igyak rá kalciumot?2021. júl. 28. 09:19
1/8 anonim válasza:
Kálciumnak inkább placebo hatása van, szóval ha a te megnyugtatásodra kell, akkor senki nem akadályoz meg, ha nem akkor pedig felesleges.
Inkább max borogasd egy kicsit, ha tudod
2/8 A kérdező kommentje:
De akkor nem vagyok rá allergiás igaz? Mert semmi egyéb tünet nincs
2021. júl. 28. 09:25
3/8 anonim válasza:
Ha egy órán belül elkezdene hirtelen bedagadni, illetve légutaknál éezel valamilyen szűkületet, nyelvdagadást, akkor azonnal orvos. De valószínűleg nem vagy allergiás, ha eddig se volt komolyabb reakció. (Abban az esetben se segítene a kalcium, csak epipen, de mivel neked gondolomaz nincs, így csak orvos tudna segíteni)
4/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, akkor még várok, mert amúgy érezni se érzem hogy megcsípett, csak ottvan a piros folt. :D
2021. júl. 28. 09:33
5/8 A kérdező kommentje:
Meg az a kis duzzanat is lement
2021. júl. 28. 09:34
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg akkor nincs semmi baj :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2021. júl. 28. 09:38
8/8 anonim válasza:
Teljesen felesleges, már régen bebizonyosodott, hogy a kalcium semmit nem ér allergia ellen.
Ha ilyen gond van, inkább Cetirizine. De ha nem vagy rá allergiás, az sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!