Kézközépcsont törés mennyi ideig és hogyan van gipszben?
Eltört a kézközépcsontom plusz a kisujjam.
Kinek mennyi ideig és milyen gipsz volt rajta?
Nekem a III. És IV kézközépcsontom tört el. Ez az 5. Napom gipszben.
Nekem 3 ujjamat kellett teljesen begipszelni és az egész karomat könyékig.
Pénteken tesznek körkörös gipszbe, nem tudom még meddig lesz rajtam, gondolom akkor mondják meg.
De nem 2-3 hét lesz háziorvos szerint. Ő kapásból kiírt 6 hétre, pénteken kell hívnom meddig lesz gipszben.
Kérdeztem kapok e kisebb gipszet de nem, azt mondta ezt sajnos így kell rögzíteni. Ha csak egy csontom tört volna akkor nem 3 ujjam lenne gipszben pl csak kettő..
Jaj ez nem hangzik jól. Nekem majdnem egy hete tört. Holnap kapok rendes gipszet. Nekem sem mondta az orvos meddig kell gipszben lenni.
Én reménykedem hogy csak 1-2 hét. Nagyon bumszli ez a nagy gipsz a kezemen, nekem is 3 ujjat raktak gipszbe és konyekig tart.
Neked is felkötötték gipszelés után? Te hordod is? Tényleg muszáj hordani?
Én csak telefonon hívtam a háziorvost, majd a rendes gipsz felrakás után szeretne látni..gondolom akkor derül ki mennyi időre ír ki.
3.-4. Tört nekem, mind a 4 ujjamat gipszbe tették.
Egy hétig voltam sinben, aztán most még 5 hét teljes gipsz.
Háziorvos engem a végleges gipsz felrakás utánra hívott be, mondta hogy ez nem lesz egyszerű, dolgozni kb 3 hónapig nem fogok. Ebből 2 hónap a gipsz eleve.
Mitől függ hogy gipszelnek be?
Nekem mind a 4 ujjamat a hüvelyk kivételével begipszelték, teljesen konyekig az egész kezemet.
Ez gipszsín és 1 hét múlva gipszcsere lesz. Akkor tesznek rá kisebbet?
Én tenyérre estem, mindkét kezemen kézközépcsont törés volt. Mindkettőn 4 ujjat gipszbe tettek plusz konyekig a karomat 6 hétre. 1 hét volt gipszsín, ami most neked is, utána teljes gipszet tesznek fel, ami körbeér a kezeden.
Nem lesz kisebb gipsz, ugyanígy minden ujjadat gipszelni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!