A talpamba meghuzodt az izom fàj mikor lepek vagy emelem a talpam barmi tipp hogy jobb legyen vagy meddig tart ez?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:15
1/5 anonim válasza:
Voltam már így. Úgy emlékszem, hogy egy új, vékony és lapos talpú viselése után gyulladt be valami izomféleség a talpamban. Kíméltem, kevésbe helyeztem rá a súlyomat és csak akkor léptem, ha nagyon muszáj volt, és időnként gyógyszertári fájdalomcsillapító krémmel kenegettem. Pár napig tartott, de talán egy hétig nem húzódott el.
2/5 anonim válasza:
A talpad melyik részén? Nekem a sarok felé fájt. Az Sarkantyú volt. Ami hónapokig fájt..talpbetét segített. Azóta ha laposabb talput veszel fel ,elkezd fajni
3/5 A kérdező kommentje:
Nalam a làb fejem nèl a labujjaim alatt meglotek es ahogy helyztem rà sulyt ugy huzodot meg
2021. márc. 15. 23:38
4/5 anonim válasza:
Nekem múlt héten volt erős talpfájásom, 1 hétig tartott. Lóbalzsammal dörzsölgettem be és igyekeztem nem mászkálni.
5/5 anonim válasza:
Sajnos sokáig tarthat, ha sokat terheled. Kellene sokat pihentetni és kezelheted fájdalomcsillapító tartalmú kenőccsel (pl Diclac), gyógyszertárban segítenek. Legjobb esetben is egy hét, de ha nem csinálsz semmit most, évekre elhúzódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!