Meghúzódott a lábamban egy izom?
Tegnap délután elestem a lépcsőn lefele menet. Nem ütöttem meg semmimet, mert bele tudtam kapaszkodni a korlátba. Megcsúsztam a lépcső peremén, és mialatt csúszott a jobb lábam meg én is, addig a bal lábam maradt a felső lépcsőfokon. Éreztem, hogy meghúzódott, de nem fájt, csak olyan érzés volt, mint amikor nyújtok a lábamta. Egész nap nem fájt, de lefekvés előtt izomláz szerű fájdalomra lettem figyelmes a combom elülső részén. Ma viszont már nem tudok leguggolni, a wc-re is csak úgy tudok ráülni, ha kapaszkodok vagy ha a jobb lábam van a terhelés a bal helyett. Térdtől comtőig érzek fájdalmat, ha befeszítem a lábamat, de akkor is fáj, ha megnyomom. Ha befeszítem, utána a fájdalmon kívül kellemetlen "utófájdalmam" is van (mint az izomláznál).
Bemozgatásra nem javul, sőt azóta fáj jobban, hogy leguggolni próbáltam, meg a lépcsőn feljöttem.
Duzzanatot nem látok, csak érzek egy nagy puklit és a combtövemnél pirosas-enyhén lilás, szinte alig észrevehető.
Ez lehet izomhúzódás? Mit tegyek vele, hogy javuljon? Sajnos nincs krémem, max jegelni tudom.
Pihentesd!
Ha sérült ,akkor melegvizes áztatás jó neki. Lassan javul sajnos.
Nyújtani nem szabad!!
Nekem a hátamban volt sokáig, nem javult több hónap alatt, szörnyen fájt levegőt venni is már
Háziorvos kúraszerű heti1 kollagén injekció 5 hétig, az hatott rá csak.
(Én nem tudtam közben sem pihentetni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!