Valószinü eltört a nagy lábujjam,mit tegyek?Muszály egy ilyennel elmenni orvoshoz?
Thai box edzésen valószinü eltört a nagy lábujjam,ha nagyon akarom tudom mozditani de nagyon fáj meg sétálni is nehezen tudok.Miután megtörtént még tudtam edzeni az edzés végéig,azt hittem nem olyan vészes,tegnap nagyon fájt,most igy a mellette lévő ujjamhoz rögzitve nem,csak mozditásra,meg járáskor.Érdemes orvoshoz fordulni,begipszelik térdig vagy bokáig ha elmegyek,vagy ugyanúgy ők is megkötik a másik ujjammal azaz fölösleg elmenni?
Jelenleg mivel középiskolás vagyok távoktatás van szóval tudom pihentetni,nem kell mennem sehova.
Az értelmes válaszokat megköszönném,menni fog a felpontozás!
Ilyen velem is volt, csak nekem a kezem lévő hüvelykujjal. Fél éve történt (lényegtelen, de ugyan úgy thai box edzésen) és azóta is érzem, ha úgy nyomom meg.
Egyébként nem kell orvoshoz menned, hamar elmúlik a nagy fájdalom, csak ilyen kis érzet marad benned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!