Tisztában vagy vele hogy ez tényleg megtörtént, vagy azt hiszed hogy csak egy film?
2021. febr. 3. 17:00
4/31 anonim válasza:
Igen, olyan rettenetes dolgokat tud művelni. Mindent amit láttál, az megtörtént.
2021. febr. 3. 17:03
5/31 anonim válasza:
Nem. Természetesen ez csak a filmekbem van így. Igazából pl a Xenomorph se bánt senkit... Én legalábbis itt Magyarországon nem tudok Xenomorph tamadasról.
2021. febr. 3. 17:04
6/31 anonim válasza:
Idióták vagytok. De nagyon.
A filmen nem dokumentumok voltak ábrázolva. A valóság picit csúnyább is rúd lenni.
2021. febr. 3. 17:05
7/31 anonim válasza:
Rúd?
2021. febr. 3. 17:05
8/31 anonim válasza:
Ez mondjuk egy nagyon durva esete, talan a legmagasabb sugárzást kapta, ott egy heten belul azt hiszem fixen meghalsz. Vagy par napon belul valahogy igy.
A sugarfertotes sajnos ilyen.. Nem csak kulsoleg de belsoleg szétszed teljesen: belső verzesek es hasonló csodas dolgok.. Orvos nelkul kizart hogy tuleled.
De mondjuk erdekes ez a cikk. Csak bele olvasgattam es azt nem tudom a mellekelt kep igazi e, de hidd el aki igy nez ki azt nem fogjak tovabb kezelni... Bar szerintem az nem igazi.
2021. febr. 3. 17:10
9/31 anonim válasza:
Meg azt se ertem hogy a sajat akarata ellenere tovabb kezeltek ha jol vettem ki. 3x elesztettek ujra. Azert ez eleg kemeny... O mar megakart halni megis tovabb eleszgettek.
2021. febr. 3. 17:12
10/31 anonim válasza:
Tényleg. Indulj ki abból, hogy a Csernobili eset óta, a mai napig még mindig milyen testi, és szervi károsodásokkal szuletnek babák azon a környéken. Sok helyen olvasni és kutakodni tudsz, hogy mi a hatásmechanizmusa a sugárzásnak, hogy a DNS töl kezdve mit-és hogyan, és mennyire szét tud roncsolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!