Hogy lehet ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
Két legjobb barátnőm „véletlenül” majdnem megfullasztott, egyéb kisebb sérüléseken kívül. Akárhánszor belegondolok elfog a sírás és görcsbe rándul a gyomrom. Ők ezt viccesnek találták, még utána is, amikor látták mi történt valójában. Teljesen lesokkoltam, azóta reszket a kezem. Már amennyire lehet próbáltam megjátszani magam, hogy nem lett semmi bajom, de nem tudom hogy fogok ezután velük lenni. Jövőhéten is kell találkozzunk és nem tudom hogy fogok reagálni. Megláttam egy képet az egyikről és annyira összeszorult a gyomrom, hogy hánytam. Ha valaki kérdezné, nem értettünk egyet a melegekkel kapcsolatban(mindketten erősen homofóbok) de ez nem volt akkora vita aminek így kellett volna véget érnie. Már nem az első, hogy agresszívan viselkednek velem, de eddig idáig nem fajult a dolog. Hogyan tudnám ezt feldolgozni, minden külső segítség nélkül?2021. jan. 2. 01:07
1/2 anonim válasza:
Egyrészt nem kellett volna úgy csinálnod mintha semmi baj nem lenne, másrészt olyan nincs hogy találkozni KELL. Ezek nem barátok, szakítsd meg velük a kapcsolatot és lépj tovább.
Ha találkozgatsz velük, akkor mindig benned marad, mert újra és újra eszedbe juttatják.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy családi barátok, a szüleink 30+ éve barátok. Együtt nőttem fel velük, de csak mostanában lettek ilyenek. Egyre több mindenben nem egyezik a véleményünk és sokszor ahelyett, hogy megbeszélnénk csak kellemetlen helyzetbe hoznak. Semmi más nem jár az eszembe azóta.
2021. jan. 2. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!