Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám ezt feldolgozni?

Hogyan tudnám ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Az ikertestvérem 3 hete halt meg egy autóbalesetben. Nagyon közel álltam hozzá szinte mindent együtt csináltunk. Mióta meghalt másra se tudok gondolni. Depressziós vagyok. A házban minden rá emlékeztet. A szobákban még otvannak a személyes holmiai. Iskolába sem tudok járni mert egész nap csak sírok és kiskori képeket meg videókat nézek róla.mindig megvedett. Már nem tudom meddig bírom nélküle. Már az öngyilkosság is mehfordult a fejemben.

16/l. Tesóm 16/f volt

2020. dec. 6. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Pszihologia tanácsadás:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 6. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd őszinte részvétemet.
2020. dec. 6. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosság semmiképpen nem jó, már nem is csak azért mert a szüleidnek ezzel mekkora fájdalmat okoznál, a másik gyerüket is elveszítik, hanem te is csak bebeszélnéd magadnak, hogy könnyebb lesz. Soha nem lesz könnyebb, minden rá fog emlékesztetni, csak megtanulod elfogadni. Nekem is van ikertesvérem elképzelni se tudnám nélküle az életem, akkor se ha nap nagyrészébe idegesítjük egymást. Te most abban a korban vagy, ahol a felnőtté válás játszódik le és lehet furcsán hangzik toltátok egymást előrébb, mint egy jó barátsága, csak ugye te meg én is tudjuk, hogy ez a ikertesvér dolog még szorosabb. Én a helyedbe biztosan elmennék pszichológushoz, vele elég sok mindent eltudnál mondani. Én ilyet nem beszélnék meg a szüleimmel és lehet ebben az esetben én vagyok a furcsa, de én sokkal jobban megtudok nyílni egy idegenek, a szüleimnél mindig arra gondolék, hogy ők erre mit gondolnak, meg valószínűleg ők is bele vannak süllyedve a gyászba. Ha bármiben tudok segíteni nyugodtan írj privált üzenetet is.
2020. dec. 6. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A 3.

És persze őszinte részvétem

2020. dec. 6. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1- voltam

Őszintén sajnálom!

2020. dec. 6. 15:21
 6/8 anonim válasza:
87%
Sajnálom.Őszinte részvétem
2020. dec. 16. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Oszonte reszvetem! Jol sird ki magad!

Beszelj rola minel tobbet, mond el ujra es ujra mi tortnet.

Beszelgess a csaladoddal, barataiddal

Nagyon nagyon sajnalom:(

2020. dec. 20. 00:42
 8/8 anonim válasza:
80%
Ő biztos azt akarná, hogy te élj tovább és leld meg a boldogságot. Gyászold, add ki magadból a fájdalmad, de ne tegyél kárt magadban. Idővel jobb lesz, persze nem pótolhatja senki.
2021. jan. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!