Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudom feldolgozni a...

Miért nem tudom feldolgozni a halált?

Figyelt kérdés
Eddig csak a kisállataim hunytak el, de nekem így 1-2 év elteltével is ugyanúgy fáj hogy már nincsenek. Míg a családom többi tagja lazán beszél róluk, én nem tudok egy emléket sem felidézni sírás nélkül. Ha ez a kisállatoknák így fáj, akkor nem is tudom mi lesz velem ha ol. a szüleim fognak elhunyni. Miért nem tudom feldolgozzni a halált?

2020. dec. 17. 23:28
 1/3 anonim válasza:
Pszichológus tudna neked ebben segíteni.
2020. dec. 17. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ez egy természetes dolog. Elkerülhetetlen. Ami egy megszületik az azzal jár hogy egyszer meg is fog halni. A természet törvényszerűségeivel nem lehet szembe menni, viszont másfelől pont ezért ilyen értékes az élet. Ahogy egyébként az ember idősebb lesz, általába egyre jobban el is tudja ezt fogadni..
2020. dec. 19. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú lány? Valamit ...kérem alásan. Vagy bakfitty. Na
2021. jan. 2. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!