Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokaknál előfordul az, hogy...

Sokaknál előfordul az, hogy állandó jelleggel az ölésre és a halálra gondol? Vagy ez a gonoszság műve? Vagy mennyire normális az, hogy napi szinten állandóan ezeken gondolkodjak?

Figyelt kérdés

Egy ideje Normális életet próbálok élni 7 éve alig nézek filmet, de még így is sokszor a gyilkolás jut eszembe..

Ez Normális dolog hogy próbálok nem erre gondolni , de mégis?

Hívő vagyok, és tudom, hogy a jót kell szolgálnom még nehéz időkben is meg kell tanulnom jónak lenni.. Habár nem olyan egyszerű , de még is mitől van az, hogy állandóan az ölésre és a gyilkolásra kell gondolnom...

Ez Normális? Régen sokat játszottam lövöldözős játékkal, de 7 éve próbálok a természettel élni, de nem sikerül.. Ráhadjam?

Kiskoromban volt olyan, hogy kiskatonákkal játszottam és ott is gondoltam olyanra, hogy áá levágták a lábam meg rakétával eltaláltak.. Miközben két katona egymást lövik... Gondolom mindenkinek volt ilyen élményben része, hogy azt gondolja..De a mai világban Normális az, hogy sokat gondolok a gyilkolásra? De cselekedetileg megfogadtam, hogy soha nem ölök. Stresszes életet élek ez kihozhatja belőlem?

ma 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolatok csak gondolatok maradnak míg valóra nem váltod őket :D
ma 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:
37%

Sokan igy tesznek mintha nem irányithatnák a gondolataikat.

Hallod mindenki arra gondol es fokuszál amire akar,mindenki azt mantrázza magába naponta amit akar ami mellett ő döntött.

Amikor ilyen horror meg hasonlo sztorik hianyoznak az egyfajta izgalomhiányt takar = unalmas az életed.

ma 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!